Om meg

Mitt navn er Linn og jeg er tredvepluss år. Jeg er pedagog, skribent, samfunnsdebattant og jobber til daglig med arbeidsinkludering. I tillegg er jeg samboer, mamma, hundeeier, knallrød feminist og alvorlig sinna når sulten.

Jeg har i lang tid skrevet fast for Nettavisen (i tillegg til diverse andre freelance-oppdrag). Nå ønsker jeg å gå tilbake til mitt gamle format – nemlig blogg. Det var som blogg Kommentarfeltet startet, som en høyrøstet protest mot grumsete kommentarfelt – som et slags kommentarfelt til kommentarfeltene. Det er i denne løypa jeg har fortsatt og jeg har de seneste årene vært svært aktiv i debatter omkring kvinnediskriminering, sexisme, rasisme, feminisme og åpenhet rundt temaer som psykisk helse og vold i nære relasjoner. Dette er bare et drypp av hva som engasjerer meg, og som jeg hyppig snakker og skriver om.

I tillegg til samfunnsdebatt er jeg opptatt av tekst, sosiale medier og alt som har med det og gjøre. Jeg tar derfor på meg enkle oppdrag innen tekstarbeid. Ta kontakt om du har spørsmål.

Velkommen til Kommentarfeltet!