Når gubbeveldet får bestemme

Feminismen har gått for langt sier folk.

Glasstaket er knust for lengst!

Feminisme er bare bitre, sinna damer som trenger et ligg.

Patriarkatet finnes ikke. Ikke gubbeveldet heller, eller?

Feil. Så himla feil.

Ja, vi trenger feminisme – også i 2020. Hvorfor? Fordi jenter ikke får bestemme selv om de skal måtte spille ball i gjennomsiktige shortser. Så enkelt er det faktisk. Så enkelt kan det begrunnes. Ønsket om å bytte ble nedstemt – av middelaldrende menn.

Og før du skyter, ja det er i aller høyeste grad relevant at det var flest menn som deltok i avstemmingen. Bare smak litt på dette: en gjeng voksne menn stemte ned tenåringsjenters ønske og initiativ om å slippe gjennomsiktige shortser, samt frykten for synlige mensenflekker. Absurd, eller hva?

Heldigvis strømmer det til med kjernekarer som tar til motmæle. Sånne mannfolk vil gamle Norge ha!

Vi som kjemper er ikke bitre, men vi er forbanna. Vi er forbanna over at vi fortsatt må kjempe så idiotiske kamper som om jenter selv skal få velge om de vil spille ball i gjennomsiktig shorts eller ikke. For det er faktisk helt komplett idiotisk at det i det hele tatt er en problemstilling. Det er så unødvendig at jeg blir helt matt.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *