Alle dagene som går

Så er vi allerede i februar. Fire dager inn for å være helt nøyaktig. Jeg leser innlegget om nyttårsforsetter og tenker det er innafor med en liten statusoppdatering, eller hva?

2020, dere. Et nytt, blankt og skinnende år. Nytt år, nye muligheter, blanke ark og tegnestifter til. 

Joda, det nye året kom – blankt og skinnende. I snørr. Vi starta året med en satans forkjølelse på både undertegnede og minstemann i huset. Hovne og vonde halser, feber, legevakt og bekymring. Så ble vi friske, i sånn ca en uke – før vi nå igjen er potte tette og med hoste som minner mer om røykhosten til Siv Jensen enn noe som bør komme ut av lungene til en baby på 7 måneder. God bedring til oss – this too shall pass.

Hvordan har det så gått med målene for året? Er jeg igang, på tross av sjuk og svak og dårlig bak?

Status

 • Privatøkonomi (bedre kontroll og mer sparing): her går det over all forventning! Jeg har opprettet aksjesparekonto, kjøpt fond og greier!
 • månedlig økonomi-date: date måned 1 gjennomført. Vi endte ikke med å slå opp, noe som må ses som en seier!
 • logge av mer (nett, sosiale medier, tanker om andre ting) når sammen venner og familie: dette jobber jeg hardt med!
 • reise mer på hytta/fjellet/tur: vel. Nei. Foreløpig ikke, men hallo det har bare gått en med, og vi skal på hytta i vinterferien!
 • gå flere turer i skogen med Cava – bare oss to: ikke helt igang her enda, men har gått flere lengre turer med hele gjengen.
 • leke masse med ungen min: ja!
 • fortsette prosjektet med å redusere engangsprodukter i hjemmet og sette meg enda bedre inn i kildesortering: vi er godt igang her altså. Jeg har fått gode tips om hvor jeg, nå som vi er tom for bakepapir, kan få tak i bakepapir for gjenbruk. Gjenstår bare å kjøpe det!
 • planlegge ukene bedre for å redusere matbudsjett, matsvinn – samt å få mer tid sammen som familie, til trening og egne ting: en kontinuerlig greie det her.
 • trene jevnlig: dette føler jeg går veldig bra, men unntak av uker da jeg har vært sjuk. Jeg tøyer hjemme hver dag (no joke), og gjett hva? Simen og jeg går nå på yoga sammen HVER TIRSDAG! Selve yogaen er sjukt vanskelig og slitsom for våre stive kropper, men jeg elsker at vi gjør det sammen. Jeg har også klart å trene 1 gang til pr uke, så er ganske fornøyd med meg selv.
 • være litt flinkere til å vaske og fylle drivstoff på bilen: jeg har vaska den største bilen. I automat. Med våken baby i setet. Imponert? Det er jeg.
 • fortsette å bake masse digge brød og rundstykker: jepp
 • skrive mer: nei nei nei (skjerpings)
 • lese mer: ikke snakk om. Jeg har ikke den indre roen jeg trenger. Mer om det i eget innlegg kanskje (se punkt over).
 • kline mer: too be continued
 • ha mer sex: er det lov å si no comment?

Der har dere en liten oppdatering i det minste. Noen av punktene kan utdypes mer, men det passer seg kanskje best i egne innlegg? Jeg er veldig nysgjerrig på hva dere faktisk vil lese om? Jeg vet at mange ønsker seg samfunnsdebatt, og feminisme – og jeg lover – det kommer. Jeg brygger også på innlegg fra livet generelt.

Jeg bobler over av observasjoner og erfaringer fra mammalivet (som at jeg nettopp begynte å grine fordi ungen min var så søt da han drakk melk fra flaske til han sovna), jeg er nyfrelst av tanken på å forstå dette med fondssparing (er HELT clueless, altså på grensen til det komiske), jeg har de siste ukene tenkt mye på min psykiske helse og alt som kommer med det/den og jeg er livredd for fremtiden. Samtidig så elsker jeg livet mitt, med alt kaoset det innebærer. Jeg gleder meg til tiden fremover, men konserter, teater, stand up og demonstrasjoner. Jeg må bare huske å skrive om alt sammen, eller hva?

En annen ting jeg ser at jeg bør gjøre er å ta noen litt bloggete bilder. Uansett da. Vi skrives (kanskje allerede senere i dag).

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *