På søndager drikker jeg…

..(kald) kaffe fra male tears-koppen. På søndager bygger jeg duplo fra 05:45 mens jeg tenker på alle de årene jeg har hatt med sene frokoster med egg, bacon og aviser. De årene kommer igjen tidsnok.

Jeg baker boller mens tvillingene sover og toåringen kles på. Denne søndagen leser jeg Leo er en hund og King Kong-teori når jeg har pause. Jeg koser meg med innetid, men gleder meg til å servere boller til egne og andres barn ute. På søndager slenger vi rundt med livets naboer i tidenes nabolag, og slarver om alt mellom himmel og jord.

På søndager går dagen sakte, men samtidig perfekt fort. På søndager elsker jeg at alle er hjemme sammen, men gleder meg til barnehagen åpner igjen i morgen. På søndager er jeg ofte litt ekstra forelska, setter ekstra pris på sol og nye vintage-vaser med tulipaner i.

På søndager vil jeg se på film, enda jeg vet at vi mest sannsynlig stuper i seng innen 21:30. På søndager er jeg litt mer supermom og litt mindre stressa. Uka kommer når den kommer, og akkurat nå. – nå er det søndag.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *